Sanders Interieurbouw

Wie wij zijn

Sanders Interieurbouw

Wie wij zijn

220307-03-246-LR-sRGB

Sanders

Sanders Interieurprojecten staat voor persoonlijk contact, kwaliteit op maat en een luxe uitstraling. Wij werken met liefde en passie aan jouw droominterieur en -keuken, zodat jij én wij er een wauw-gevoel aan overhouden. Met ons jonge, ambitieuze en professionele team werken we met een uitgebreid assortiment van de beste materialen. Én duurzaam, dat zijn ze ook. Wij leveren alleen goede kwaliteit met een luxe uitstraling, waardoor jij nog trotser wordt op je huis. Wij maken alles speciaal voor onze klant op maat, met oog voor detail. Dat is wat Sanders Interieurprojecten onderscheidt van de rest.

Duurzaam

Wij zijn een energieneutraal bedrijf. Met onze zonnepanelen, creëren we onze eigen stroom. Ons afval wordt verwerkt in een vergasser, waardoor we ons afval bewust verwerken, onze eigen warmte produceren en geen afvalkosten hebben. Ook maken wij in onze projecten alleen gebruik van duurzaam FSC-hout.

Het ontstaan

Mark Sanders is zijn bedrijf in 2016, op 21-jarige leeftijd, kleinschalig begonnen: een eenmanszaak in het maken van afdakjes en steigerhouten meubels. Altijd lerend geweest en nog steeds. Toen hij voor een keuze kwam te staan waarbij het beginnen van een eigen zaak er één van was, besloot hij het te gaan proberen. Mark Sanders Interieurbouw werd werkelijkheid.

Vandaag de dag staat hij met zijn team klaar voor verschillende interieurprojecten: van een meubel of inbouwkast tot een volledige keuken. Maar juist ook voor een totaalproject bent u bij Sanders Interieurprojecten aan het goede adres. Zo worden de interieurs van bedrijfspanden volledig aan ze overgelaten. Het team staat met hart voor het vak flexibel, snel en vakkundig klaar voor iedere klus. Mark Sanders Interieurbouw is omgedoopt tot Sanders Interieurprojecten, inclusief een volledig nieuwe look.

220307-03-415-FINAL-LR-sRGB

“Ons doel is dat u blij bent dat u voor ons gekozen heeft”