Sanders Interieurbouw

Projecten

Sanders Interieurbouw

Projecten

220307-03-246-LR-sRGB

Sanders Interieurprojecten

Aangezien er veel tijd wordt doorgebracht in de keuken, is dit een belangrijke plek in uw huis. Het is daarom belangrijk dat de keuken aan uw wensen en behoeften voldoet. Sanders Interieurprojecten steekt graag de handen uit de mouwen om uw droomkeuken te verwezenlijken. Wij creëren uniek maatwerk door een combinatie van uw en onze ideeën. Samen met u stappen we in het traject van advies en ontwerpen, het perfectioneren en als laatste het realiseren van uw droomkeuken.

De kasten die wij maken worden onderdeel van het interieur. Van een inloopkast tot een inbouwkast en alles daar tussenin. Een kast op maat zorgt voor precies de bergruimte die u nodig heeft, zonder veel van uw leefruimte in te nemen. Heeft u een ideale kast voor ogen en/of wilt u met ons sparren? Door uw ideeën te combineren met die van ons, realiseren wij uw droomkast vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de montage.

Naast keukens, kasten en losse meubels, pakken we ook volledige interieurprojecten aan. Een nieuwe huisinrichting of zelfs een compleet bedrijfsinterieur: ons team maakt het samen met u tot een geheel dat uw dromen waarmaakt.