Sanders Interieurprojecten

Werkwijze

Sanders Interieurprojecten

Werkwijze

Ontwerp en advies

Het begint bij een vraag; een ruimte waarmee u niet weet wat u wilt. Door een combinatie van uw en onze ideeën en gedachtes, creëren we iets moois. 1+1=3, samen komen we verder. Op deze manier bent u nog trotser op het resultaat, omdat u er het hele traject zelf onderdeel van bent geweest. Veel van onze klanten komen bij ons terecht via aanschrijvingen van anderen die bij ons een project hebben laten realiseren.

220307-01-V5-aan-LR-sRGB

“Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.”

230504-1360-LR-sRGB

Eerlijk en duidelijk

Ons team komt bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. We maken een tekening om het visueel te maken en daarna volgt de offerte. U krijgt een eerlijke prijs voor een eerlijk product; dat is ons streven. Na goedkeuring kan onze reis beginnen.

“Sanders Interieurprojecten geeft een eerlijke prijs voor een eerlijk product.”

Perfectioneren

We zien de gehele periode als een reis die we samen aangaan. Daarom vinden wij goed en persoonlijk contact belangrijk. Sanders interieurprojecten staat voor kwaliteit en een vertrouwd gevoel. Als mensen iets willen, moet dat goed zijn – zowel in kwaliteit als in prijs. We bieden meer mogelijkheden dan bij een standaard aankoop en zijn flexibel tot het eind.

 

Na het ontwerp komen wij weer bij u langs om alles door te spreken, inclusief details en mogelijke toevoegingen. Voor het bekijken en uitkiezen van bijvoorbeeld de kleuren, kunt u terecht in onze stalenkamer. Je koopt een gevoel. Een neusje van de zalm. Een uniek en kwalitatief resultaat.

230504-3365-LR-sRGB

Meer weten over ons?

220307-02-212-LR-sRGB

Realiseren

Het project gaat in productie en we nodigen u uit op de zaak, zodat er nog eventuele aanpassingen kunnen plaatsvinden. Hierna wordt alles op maat bewerkt door onze moderne machine (CNC), zetten we het in de werkplaats in elkaar en gaat het indien nodig nog naar de spuiter. Als alles naar wens geproduceerd is, kunt u nogmaals komen kijken en komen we het resultaat bij u plaatsen.

Door u er van begin tot eind bij te betrekken, werken we samen naar het resultaat. Ons doel is dat wij samen de wauw-factor kunnen beleven als het project klaar is.

“De garantie voor een jarenlang mooi resultaat: dat geeft Sanders Interieurprojecten!”

Machinaal bedrijf

Door ons machinaal moderne bedrijf, met de nieuwste CNC (computergestuurde machine), worden vanuit werktekeningen de onderdelen volledig bewerkt zodat we alles met de juiste precisie in elkaar kunnen monteren. Dankzij deze optimale bewerking, kunnen wij ons werk snel en flexibel uitvoeren. Ook voor derden maken wij onderdelen met onze machine.

220307-01-V7b-uit-LR-sRGB
DSC08121

Nazorg

Veel van onze klanten zien we voor een eenmalig project, omdat onze producten zijn gemaakt voor de lange duur, dus we garanderen u een jarenlang mooi resultaat.

We streven naar tevredenheid en vertrouwen en willen mensen bewust maken van de meerwaarde dat hun huis erdoor krijgt. Als er onverhoopt toch iets aan de hand is, staan we al snel voor u klaar. U kunt rekenen op zekerheid voor de toekomst.